Her er det geniale produkt du så længe har ventet på!
CC-Afsætningstape

De der arbejder som bygningstømrere, eller bare laver lidt gør-det-selv arbejde i huset ved godt, hvor besværligt det er, at kravle rundt på knæene eller op og ned af stiger, for at lave midte-til-midte opmærkning utallige gange. Og selv den mindste fejltagelse kan få meget besværlige følger - det stjæler tid - ødelægger akkorden og glæden ved arbejdet.
Det behøver ikke mere at ske...

Når man anvender CC-tapen på rigtig måde undgår man de arbejdsstillinger, som slider så unødvendigt på knæene, ryggen, skulderen og nakken. Sikkerheden ved afsætning af målene forbedres og øger derfor kvaliteten af efterfølgende arbejde. Samtidig går selve arbejdet hurtigere og der spares en hel del tid, så indtjeningen bliver bedre for alle parter.

CC-tapen består af specialudviklet papir med en selvklæbende bagside, der hæfter rigtigt godt på de fleste overflader, som forekommer i byggeri. Tapen kan ikke strækkes - er derfor målfast og er forsynes med midte-til-midte afmærkninger for hver 30 cm. (eller med 45 cm. afmærkninger). Man har således et målebånd der klæbes direkte på arbejdsstedet og letter det efterfølgende arbejde.

Brugsvejledning.
CC-Afsætningstapen rives over ved en centermarkering. Tapen påsættes derefter direkte på bund,- og toplægten ved skillevægge eller hvor der f.eks skal laves loftforskalning. Start med at påsætte tapen i den side, hvor konstruktionen skal begynde og du har nu hele opmærkningen på en gang!

Når bund,- og toplægten er fastgjort, kan man sætte reglerne nøjagtigt op på de korrekte steder efter afmærkningerne på CC-Afsætningstapen, eller hvis det er loftforskalning eller andre konstruktioner bliver resulatet også meget nøjagtigt.

Tapen er også anvendelig ved mærkningen af spærplacering - det er egenlig kun fantasien der sætter en grænse for anvendelsen af dette geniale produkt, som vil blive et nødvendigt hjælpemiddel for den, som har lært det at kende.

Nøjagtighed.
Der eksisterer altid en vis usikkerhed når man benytter sig af sædvanlig opmærkning med båndmål eller tommestok, fordi der let opstår en forskydning under arbejdet. Denne risiko fjernes helt ved brug af CC-Afsætningstape og et ekstra plus ved det er også, at gipsplader eller andet vil passe perfekt og specielt ved isoleringen, hvor man undgår kuldebroer ved en dårlig tilpasning af isoleringen.